Sessie

De sessies duren gemiddeld 75 minuten. Gemiddeld duurt een traject 5 à 6 bijeenkomsten.

In deze sessies gaan we op zoek naar jouw persoonlijkheid. Hoe zie jij jezelf in relatie tot je ervaringen, gevoelens en gedachten. Is dat beeld compleet? Of is er meer, waarvan je even niet meer weet of waar het is. In de praktijk blijk je namelijk veel ruimer te zijn dan alleen de optelsom van je ervaringen en emoties. Je hebt je gedurende je leven leren aanpassen aan mensen en situaties, waardoor je van jezelf een aangepaste versie hebt gemaakt. Soms is ook die versie niet meer toereikend, maar wat nu?

Zodra je hebt kennisgemaakt met de ruimte van het hebben van een keuze, zul je dit vaker gaan toepassen in de praktijk en zul je groeien in je ontwikkeling.

In de sessies werk ik met korte meditaties, visualisaties en rollenspellen. Ik wil je graag laten ervaren dat er ruimte is, dat er keuzes zijn, in plaats van deze te bedenken, zul je ze gaan voelen. Dat maakt de weg vrij om er in je dagelijks leven mee te gaan spelen. Net als dat kleine meisje of jongetje vroeger deed, je weet wel die eerste versie.

IMG_3937