Wat anderen over mij zeggen

Moeder van een 1-jarige met spijsverteringsklachten: Karin heeft mij laten ervaren dat homeopathie echt een bijdrage kan leveren bij lichamelijke klachten van mijn dochter (al vanaf de geboorte had zij moeite met ontlasten, waarvoor geen oorzaak kon worden gevonden). Bijzonder om te ervaren hoe Karin ruimte bood voor mijn sceptische houding om me vervolgens in de praktijk te laten ervaren dat homeopathie echt effect heeft. Haar wetenschappelijke achtergrond is duidelijk merkbaar in haar benadering van de homeopathie. Dit in combinatie met haar pure interesse in de mens achter de klacht, coachende vaardigheden en haar oprechte betrokkenheid is voor mij een reden om Karin aan te bevelen.

Vrouw, 34 jaar met slaapproblemen tijdens zwangerschap: Karin heeft heel veel voor mij betekend op een heel belangrijk moment in mijn leven. Ik kwam toch semi sceptisch bij haar maar ze heeft me zo goed geholpen. De hulp en begeleiding die Karin mij geboden heeft, gaan verder dan even een middeltje voorschrijven. We hebben veel contact gehad en samen gezocht naar wat werkt. Als ik Karin mag omschrijven zou ik zeggen; een ontzettend betrokken, wijze en lieve vrouw die haar passie heeft gevonden in het helpen van een ander. Ik prijs haar aan bij een ieder die het nodig kan hebben in mijn omgeving.

Vrouw, 38 jaar met paniekaanvallen: Meer dan een jaar geleden kreeg ik ineens last van paniekaanvallen. Het had veel invloed op mijn werk en sociale leven. ik kwam bij Karin terecht en na een fijn gesprek zijn de homeopathische behandeling begonnen. Nu kan ik zeggen dat ik het weer onder controle heb en dat voelt erg fijn. De gesprekken voelden goed, ik voelde me serieus genomen en op mijn gemak. Nu heb ik overal weer zin in.

Ouders van een 3-jarige dochter met eczeem: Onze dochter was zo klein en zat onder het eczeem, altijd jeuk tot bloedens toe. Zalfje hier, wat crème daar. Gelieve wilden we geen hormoonzalf/crème smeren, maar wanneer dat kleine meisje dagen huilend in bed lang van de jeuk kozen we toch weer voor die tube, om het maar even weg te smeren. Helaas kwam de eczeem altijd weer terug. Totdat we met haar bij Karin (een lieve warme vrouw met een luisterend oor en de juiste kennis in huis) kwamen. Er ging een nieuwe wereld voor ons open, de homeopathie. Karin heeft onze dochter behandeld. Het leek een wonder, we wisten niet wat ons overkwam. Knepen onze handen dicht want mooier konden we het niet voor haar wensen. Ze is nu namelijk al ruim een jaar eczeem vrij! Wat ik als zeer prettig heb ervaren is dat Karin bij ons thuis kwam. Onze dochter hoefde daardoor niet uit haar veilige omgeving en leerde Karin zo op een rustige, vertrouwelijke manier kennen.

Loes, 46 jaar: Ik heb Karin leren kennen als een betrokken coach die scherp spiegelt, in een sfeer van veiligheid en vertrouwen. Ze gebruikt in haar coaching diverse hulpmiddelen om je op eigen kracht in beweging te brengen. Denk hierbij aan visualisaties en andere ervaringsgerichte oefeningen die onbewuste patronen, kwaliteiten en verlangens inzichtelijk maken. Maar Karin is zélf nog wel het meest krachtige ‘middel’ en valt op door haar humor, warmte en vermogen om haarfijn aan te voelen wat er bij je speelt.